Dia Internacional de la Pau amb la Quinzena de la Mediterrània

La Fundació Kassumay i la Regidoria de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament, hem organitzat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Pau, que aquest any hem dedicat a la Mediterrània.

El 17 de setembre a les 19h, acompanyats del Xavier Badia, director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels comissaris de l’exposició Viure a la Mediterrània, inaugurarem la Quinzena de la Mediterrània i visitarem l’exposició. Les companyes d’El-Farah oferiran, en acabar, un petit refrigeri.

L’endemà, 18 de setembre de 12h a 13.30h , tindrà lloc el Taller de cuina per a infants, dinamitzat també per El- Farah, perquè els més petits i les seves famílies s’iniciïn en la cuina marroquina. A la tarda, Christian Manga, senegalès president de la Federació de suport al Desenvolupament del Departament d’Oussouye, ens acompanyarà en el visionat i col·loqui de la pel·lícula 14 Kilómetros, del cineasta Gerardo Olivares i que va ser guanyadora de l’Espiga d’Or del Festival de Valladolid. Tancarem el dia (22.30h) amb un recorregut musical per les músiques del Mediterrani, amb el concert solidari que oferirà Safolk. L’entrada al concert val 3€, destinats a recollir fons pels projectes de la Fundació , i que donaran dret a ser soci/a de l’entitat durant un any.

El dia 20, estigueu connectats a Ràdio Sant Boi, perquè en l’Espai de la solidaritat del Programa Un dia i mig, s’emmetrà un Especial Dia Internacional de la Pau. De la mà de nombrosos experts en l’àmbit ( Arcadi Oliveres, Tica Font, Alejandro Pozo, Jordi Armadans, etc) analitzarem la significació de la Dècada de Cultura de Pau de la qual enguany se’n celebren 10 anys, i els reptes pendents per la promoció d’un món més pacífic.

Finalment, el dia 21, també a Can Massallera, els escriptors Pius Alibek,autor del Lliibre autobiogràfic Arrels Nòmades, i Najat El Hachmi, premi Ramon Llull 2008 amb la novel·la L’últim patrirarca, ens explicaran les seves trajectòries personals i literàries.

Paral·lelament, i al llarg de quinze dies, podreu visitar dues altres exposicions: Cinema i Pau al hall dels Cinemes Can Castellet i l’exposició promoguda pel Programa de Nova Ciutadania i la Diputació de BarcelonaTan iguals, tan diferents, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

QUINZENA DE LA MEDITERRANIA triptic -> pdf

http://www.santboi.cat:8080/PaginesW.nsf/Web/Planes/491F0FF440C5ED03C125779D004753AC?OpenDocument&Clau=mediterranea&Idioma=ca

Desplaça cap amunt