Programació d’activitats en motiu de la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau -DENIP

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà dues dues de les tres activitats programades en el marc del DENIP 2024, que es faran entre el 23 i el 27 de gener de 2024. 

Per una banda, les tardes dels dies 23,24 i 25 de gener, de 17 a 19h, es farà un taller de brodat col·lectiu de  “Keffiyeh” (mocador palestí), que simbolitza l’activisme i la resistència d’aquest poble. El taller estarà dinamitzat per l’artista santboiana Nien Boots i està dirigit a nens i nenes a partir de 4 anys.

Divendres 26 de gener (18h)  l’Associació DID dinamitzarà el “conta-contes per desmuntar les guerres”, també a la mateixa Biblioteca, adreçat a infants d’entre 3 i 7 anys.

La darrera activitat serà dissabte 27 de gener a les 11.30h, el Can Castells Centre d’Art ofereix un taller de fabricació de “motanka”, nines ucraïneses que representen la prosperitat, la bondat, l’esperança i la força femenina. El taller s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i s’emmarca en l’exposició de la fotògrafa Anna Dombrovskaya i la col·laboració de l’Associació Ambaixada de les Arts d’Ucraïna. 

Totes les activitats són gratuítes i no requereixen inscripció prèvia.

L’autora de la il·lustració del cartell d’activitats d’enguany és Laura Magrinyà Panadès.

Desplaça cap amunt