Presentació del Programa de protecció de defensors i defensores dels drets humans 2010

El proper dijous dia 18 de novembre de 2010, a les 18 hores, tindrà lloc la presentació del Programa de Protecció de Defensors i Defensores de Drets Humans de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya, en el que hi participa l’Ajuntament de Sant Boi amb l’acollida a la nostra ciutat de la defensora colombiana María Doris Ríos.

L’acte comptarà amb la participació de Xavier Badia, director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans; Joaquim Mestre, regidor de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona; María José Rodríguez, regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat; Oscar Morales, coordinador de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i de les tres persones acollides al programa: Bawer Çakir, José Vicente Otero i María Doris Ríos

Dijous 18 de novembre, 18 hores.

Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona)

Cal confirmar l’assistència a Esmeralda Redondo (tel. 93 551 91 53; a/e: oficinapauddhh@gencat.cat ).

Desplaça cap amunt