IX Jornades de Comerç Just i Consum Responsable

Programació Jornades_2011 

IX Jornades de Comerç Just i Consum Responsable

11 i 12 de març del 2011

Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Pl. Acadèmia, s/n, Barcelona.
<M> L1 Arc del Triomf / L4 Jaume I

Alimentació i salut. Polítiques per a la Sobirania alimentària.

L’alimentació està avui en mans d’un petit nombre d’empreses multinacionals que decideixen què mengem, com es produeix i qui ho produeix. Quines són les conseqüències en la salut del model alimentari que l’agroindústria afavoreix tant aquí com al Sud? Què ens aporten els aliments agroecològics respecte als productes de l’agricultura industrial? Si som el que mengem, com introduir aquesta visió en la salut pública? En la recerca d’alternatives en el consum més sanes, més respectuoses amb el medi ambient i més justes, la transformació i comercialització dels aliments pagesos és un altre dels punts pendents. Quina és la situació a Catalunya i Europa? A reflexionar sobre aquestes qüestions van dirigides aquestes jornades.

 Inscripció

Per participar a les jornades us podeu inscriure gratuïtament enviant un correu electrònic a sensibilitzacio@xarxaconsum.org on indiqueu: Nom i cognoms, Associació*,Correu electrònic

*Si no sou membres de cap associació, us podeu inscriure a títol individual

Organitza: Xarxa de Consum Solidari, Aliança per la Sobirania Alimentària dels Pobles (ASAP), Espacio por un Comercio Justo.

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i AECID

Desplaça cap amunt