ETHICA, un joc educatiu per treballar les finances ètiques!

Des de la cooperativa Barcelonya, presentem el joc de taula Ethica, un joc elaborat per vàries organitzacions europees dedicades a l’educació i les finances ètiques. Es tracta d’una eina pedagògica per aprendre sobre les implicacions socials i ambientals del sistema financer, dirigit a joves i adults a partir de 15 anys, en el que poden jugar de 6 a 27 jugadors/es.

El joc i la web estaran disponibles a partir de juny en català, castellà, anglès, francès i polonès. Durant el mes de juny també oferirem seminaris de formació per a educadors/es i professors/es sobre com utilitzar el joc, a Madrid i a Barcelona.  

 Aquí podreu trobar informació bàsica www.ethica.co   

Ethica_Presentacio_CAT   Seminari_Ethica_Barcelona

Desplaça cap amunt