III Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay

La Fundació Kassumay convoca el III Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay, sota el tema L’univers del menjar. 

Què mengem: aliments, conreus, productes… Com ho cuinem: estris i atuells, fogons i cuines… On ho comprem: basars, mercats i paradetes… Com ho mengem: costums d’aquí i d’arreu. Com podeu veure el ventall és molt ampli, prepareu les màquines, objectius i… bon profit. 

Ara que s’acosta el moment en què, si més no la majoria, fem vacances i ens movem d’aquí cap allà, podem tenir en compte el concurs i aprofitar per fer bones fotografies i participar-hi. En aquesta edició els premis són força engrescadors. 

Per a més informació us podeu dirigir a la web: www.fundaciokassumay.org 

Bases del concurs: Bases III Concurs Fotogràfic Social i Solidari Kassumay_CAT 2011 

  

Desplaça cap amunt