Divendres 7 d’octubre: Inauguració de l’exposició del XIV Premi Internacional de Fotografia Humanitaria Luis Valtueña

Aquest divendres dia 7 d’octubre, a les 19h al Museu Can Barraquer de Sant Boi, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de Medicos del Mundo XIV Premi Internacional Luís Valtueña, una mostra fotogràfica que recull diverses situacions de crisis humanitàries arreu del món. L’acte forma part del Barrejant’11 i comptarà amb la presència de representants d’aquesta ONG.

L’exposició recull el concurs internacional de fotografia de l’ONG Medicos del Mundo, dedicat a la memòria de professionals vinculats a aquesta ONG  que han perdut  la seva vida com a cooperants a diferents llocs del món.  L’exposició d’aquestes fotos és un tribut a les persones que van decidir que valia la pena intentar canviar el món, i un important recurs per donar testimoni i sensibilitzar-nos de la injustícia que encara domina a molts llocs del món … Les presons africanes, la situació d’Haiti,etc., vist per diferents fotògrafs de tot el món; sense  censures, i a primera línia dels conflictes. Fernando Moleres, amb la sèrie Niños prisioneros en cárceles africanas, de la qual en reproduïm una de les fotografies, va ser el guanyador del primer premi d’aquesta XIV edició. 

Inauguració: 7 d’octubre de 2011, 19 h.

Lloc: Museu de Sant Boi. Can Barraquer (Carrer del Pont, 7)

Romandrà oberta fins el 6 de novembre.

Adreça del Museu

C/ del Pont, 7

08830 · Sant Boi de Llobregat

Tel. 93 635 12 50 / fax: 93 654 52 81

Página web:  www.museusantboi.org

 

Horaris del Museu :

Dijous i divendres de 17h- 20h

Dissabtes de 11h-14h i de 17h-20h

Diumenges de 11h-14h

Desplaça cap amunt