Visita de l’alcaldessa de San Miguelito a Sant Boi, Ana Clemencia Ávalos

Ana Clemencia Ávalos, alcaldessa de la ciutat nicaragüenca de Sant Miguelito agermanada amb Sant Boi, va visitar-nos del 13 al 18 de novembre, per participar com a ponent a les jornades sobre “La cooperació internacional com a política pública municipal, la importància de la qualitat i l’avaluació en el context actual”, convidada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el qual organitzava l’acte.

Les jornades tenien com a objectiu sensibilitzar els ajuntaments a continuar la tasca de cooperació internacional en el context econòmic actual a través del foment d’una política pública municipal de cooperació, així com oferir a les persones participants instruments d’avaluació de projectes i accions de cooperació per a la millora de l’eficàcia i de la qualitat de la cooperació municipal. La cooperació local de Sant Boi realitzada amb la ciutat agermanada de San Miguelito, Nicaragua, fou presentada com a bona pràctica en aquest àmbit.

Desplaça cap amunt