Firma d’un nou conveni de col·laboració entre el FCCD i l’Ajuntament de SantBoi

Aquest dimecres, 22 de febrer, s’ha signat un conveni de col·laboració amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. L’Ajuntament aportarà enguany 70.000 euros perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes de cooperació al desenvolupament a diferents països del Sud i a la localitat agermanada de San Miguelito).

Els fons aportats per l’Ajuntament també serviran per contribuir a campanyes d’emergència que es puguin realitzar al llarg de l’any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Com a novetats, hi ha la col·laboració del FCCD en l’avaluació del Programa Transversal de Cooperació i Solidaritat i també del Pla municipal d’Educació i Formació per la Solidaritat, dins la línea de col·laboració del Fons amb els ajuntaments socis. Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament des de l’any 1990. Aquest organisme aplega més de 300 ajuntaments i institucions públiques catalanes.

Desplaça cap amunt