Sant Boi celebra el Dia de la Narració Oral

Amb motiu del Dia Internacional de la Narració Oral, Sant Boi acull el 20 de març a les 18h una narració de “Contes d’aquí i d’allà” a Cal Ninyo. L’acte està organitzat per la fundació Contes pel món i l’escola Pedagògium Cos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi.

Contes pel món és una entitat de cooperació internacional que té l’esperit de promoure l’accés de tots els infants a la cultura universal a través dels contes orals. A Moçambic, el seu projecte “Cap nen sense conte” inclou la recollida i edició de contes autòctons, que es distribueixen gratuïtament a escoles del país; mentre que, a Catalunya, l’entitat impulsa un projecte d’educació per al desenvolupament i educació intercultural a diverses escoles, entre les quals hi ha l’escola Pedagògium Cos.

En el marc d’aquest projecte, l’acte organitzat a Sant Boi compta amb les actuacions de la narradora Susana Tornero, dels infants de 3r de primària de Pedagògium Cos i de l’Escola Municipal de Música Blai Net.

L’entrada és gratuïta. Els assistents que ho desitgin podran col·laborar amb el projecte solidari “Cap nen sense conte” de Contes pel món mitjançant donatius o amb la compra dels contes populars moçambiquesos editats per l’entitat.

Més informació a: contespelmon.blogspot.com

contes-pel-mon

Desplaça cap amunt