Taller sobre Interferències Nord-Sud: mecanismes, processos i actors que empobreixen el món i són responsables de la crisi

Estem vivint per sobre de les nostres possibilitats? Som nosaltres els responsables de la crisi actual que estem patint? Som víctimes o botxins? Per a tenir una mirada diferent sobre la crisi, les dinàmiques financeres que ens oprimeixen, els seus vertaders responsables i les alternatives que existeixen per enfrontar-nos a elles, proposem des de l’Observatori del Deute en la Globalització i l’Associació Cultural Bibliomusicineteca aquest curs.

A qui està adreçat: a persones inquietes, indignades de totes les edats, que busquin eines per comprendre la realitat de l’entorn econòmic i social que ens envolta de forma crítica.

Objectiu del curs: dotar-nos de recursos suficients per tenir la capacitat de fer una mirada crítica sobre la realitat que ens envolta.

Sessions: el curs es composa de 6 sessions de dues hores amb un màxim de 12 alumnes.

Metodologia: presentació de les diverses temàtiques i debat/reflexió.

Preu del curs: 80 euros (persones aturades entre 50% de descompte i gratuït en funció de les persones matriculades)

Horari: tots els dijous del 24 de maig al 28 de juny de 20:00 a 22:00

Per a inscripcions o més informació: envia un email a xarxa@odg.cat o truca al 93 301 17 93.

 

Continguts:

1. Projecció d’Interferències i anàlisi de l’estat del món i els responsables de la crisi a càrrec de Dani Gómez-Olivé. 2. Vivint en deutecràcia! A càrrec de Iolanda Fresnillo. 3. Empreses transnacionals vs. Drets Humans: Justícia S.A. I a càrrec de Júlia Martí i Inés Marco. 4.Empreses transnacionals vs. Drets Humans: Justícia S.A. II a càrrec de Jesús Carrión. 5. Deute Ecològic: víctimes o botxins? A càrrec de Iolanda Fresnillo 6. Les alternatives a allò inacceptable a càrrec de Dani Gómez-Olivé.

 

Materials: per tal de respectar el medi ambient, uns dies abans de l’inici de cada sessió es facilitaran en format electrònic una selecció de materials per complementar els continguts donats i debatuts a classe.

 

Més informació: Taller_sobre_Interferencies_Nord

Desplaça cap amunt