Les entitats solidàries ja es poden inscriure al “Barrejant 2012: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat”

Un any més, Sant Boi de Llobregat celebrarà el “Barrejant: Trobada de la Solidaritat“. Enguany, el “Barrejant’12” tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’octubre, amb el lema “Donem la cara per la cooperació i la solidaritat”.

Una de les activitats més importants del “Barrejant” és la Fira d’Entitats, com a mostra del treball, la diversitat i l’empenta de totes les persones compromeses en la solidaritat i la cooperació. Les característiques d’aquesta Fira són:

 1. Lloc: Plaça Teresa Valls i Diví (al costat de l’Olivera)

 2. Horari:  Dissabte, dia 6: de 10 a 21 hores   i   Diumenge, dia 7: d’11 a 14 hores

 3. Instal·lació: L’organització facilitarà a les entitats participants un estand (carpa) de 3 x 3 que tindrà llum, endolls, una taula de 2 x 1 i cadires. Així mateix, facilitarà un espai per guardar el material a la nit de dissabte.

4. Condicions de participació: 

-La Fira d’Entitats està oberta a tot tipus d’entitats sense ànim de lucre, particularment d’aquelles que realitzin activitats de solidaritat i cooperació internacional.

-Tindran prioritat les entitats santboianes de solidaritat i cooperació internacional i aquelles que hagin participat a edicions anteriors del “Barrejant”.

-L’organització es reserva el dret de la decisió sobre l’acceptació de la sol·licitud de participació.

5. Sol·licitud: Les entitats interessades en participar a la Fira hauran de fer la sol·licitud a l’organització abans del dia 9 de setembre de 2012 omplint el full que s’adjunta. L’organització confirmarà l’acceptació de la sol·licitud abans del dia 17 de setembre de 2012.

Així mateix, us fem arribar els criteris d’adjudicació de la gestió del “Bar Rejant” per si esteu interessades.

Fitxa sol.licitud Fira d’Entitats

CRITERIS PER A L’ADJUDICACIÓ DEL BAR-REJANT

 

Desplaça cap amunt