Exposició fotogràfica “Srebenica, memòria d’un genocidi” del 5 al 30 de setembre

El proper dimecres 5 de setembre, i en el marc dels actes per la commemoració del Dia Internacional de la Pau, enguany amb el lema “Pau és memòria: Lluites contra l’oblit“, tindrà lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica “Srebenica, memòria d’un genocidi” al Museu de Sant Boi, fins al 30 d’aquest mes.

L’ exposició pretén recordar el genocidi succeït a Srebrenica, el juliol de 1995,  durant la guerra de Bòsnia.

El juliol de 2010 una riuada de milers d’activistes dels drets humans de tot Europa i del món acompanyaven les víctimes d’aquell genocidi en una marxa que culminava en l’enterrament de les restes d’unes 800 de les persones que hi van morir i que es trobaven a diverses fosses comunes que s’han anat obrint en els darrers anys. 

El fotògraf Alfons Rodríguez va participar en aquesta  marxa commemorativa en el 15è aniversari d’aquests fets.  Les fotografies realitzades són el testimoni de les ferides d’una guerra que encara no s’han tancat.

Lloc: Museu de Sant Boi (Carrer del Pont 7 de Sant Boi de Llobregat).

Horari museu: Matins del dissabtes i diumenges d’11 a 14h. Tardes del dijous, divendres i dissabte de 17 a 20h.

Dates:  del 5 al 30 de setembre de 2012

Desplaça cap amunt