Ja podeu veure la programació del BARREJANT 2012!

Un any més,  ja tenim apunt el Barrejant : Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat!

Enguany, el cap de setmana del 5, 6 i 7 d’octubre, sota el lema “Donem la cara per al cooperació i la solidaritat”, podrem gaudir d’un munt d’activitats reflexives, creatives i lúdiques com: xerrades, exposicions, debats, fira d’entitats, sopar solidari i dinar popular, actuacions musicals, activitats infantils, cinema…

També, durant aquests dies, culminarà la campanya “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat” amb diferents activitats. Presentarem la cançó de la campanya creada pel grup Zulu 9.30, tindrà lloc un Lip Dub, la construcció del mural “cares” ala façana de l’olivera, la construcció d’un mòbil gegant realitzat per les escoles per donar el seu suport…

No us ho podeu perdre!

Desplaça cap amunt