Ja tenim el record solidari pel proper Barrejant 2012!

Us presentem el record solidari del Barrejant, enguany, seran unes estovalles individuals amb estampats africans. La finalitat és recaptar diners per al projecte d’ajut d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la zona del Sahel, que està patint una greu sequera.

Aquestes estovalles us les oferim gràcies a la Fundació Kassumay, que ha coordinat tot el treball, i a les dones del Centre de Promoció Femenina Koukangoune, situat a M’Lomp (Cassamance), Senegal, les quals n’han realitzat la producció, de comerç just.     

   

 

 

 

 

 

 

 

La tasca d’aquest Centre és afavorir que les dones amb risc d’exclusió de la zona disposin d’un aprenentatge que els-hi permeti viure dignament. El centre disposa de diferents tallers (cuina, costura, jardinería,…) i la seva práctica es transformar el Centre en un lloc d’acollida per hostes i visitants.

El preu de les estovalles individuals serà d’1 euro i les podreu aconseguir a partir del dia 5 doctubre, quan s’inicia el Barrejant.

Desplaça cap amunt