Canvis a la conferència inaugural del Barrejant

 

La conferència inaugural de la trobada solidària Barrejant 2012, prevista per a aquest divendres, 5 d’octubre, canviarà de protagonista. A causa d’un imprevist, el professor de Ciències Polítiques Sami Naïr no podrà assistir a l’acte. En el seu lloc hi haurà la professora de la Universidad Carlos III de Madrid María José Fariñas, que parlarà sobre “Cooperació i crisi de l’estat del benestar”.

Maria José Fariñas és especialista en el procés de la globalització i en com afecta els drets de les persones i el desenvolupament de les societats. Ha publicat diversos llibres sobre aquests temes, com ara “Mercado sin ciudadanía. Las falacias de la globalización neoliberal” (2005), o “Globalización, ciudadanía y derechos humanos” (2000).

Barrejant, la trobada anual de la solidaritat, se celebra enguany amb el lema “Donem la cara per la solidaritat”, en el marc d’una campanya que convida la ciutadania a signar un manifest i fotografiar-se en suport a les accions de solidaritat i cooperació internacional.

Entre les activitats del programa destaquen la projecció de la pel·lícula “Las nieves del Kilimanjaro”, una taula rodona sobre el perquè de la cooperació, l’exposició “Sant Boi en el món” i concerts dels grups Zulu 9.30 i Terrakota. A més, està previst l’enregistrament d’un “lip-dub” solidari.

Conferència inaugural de “Barrejant’12. Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat”

“Cooperació i crisi de l’estat del benestar”

A càrrec de María José Fariñas Dulce, professora de la Universidad Carlos III de Madrid.

Divendres 5 d’octubre, 19 hores, a Can Massallera (carrer de Mallorca, 30)

 

Desplaça cap amunt