Sant Boi dóna la cara per la cooperació i la solidaritat al Barrejant’12

Sant Boi ha celebrat aquest cap de setmana, del 5 al 7 d’octubre, una nova edició de la trobada solidària Barrejant. L’edició de 2012 ha estat el moment crucial de la campanya municipal:  “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”

Fins ara, 725 persones i 45 entitats s’han adherit ja al manifest, i 766 han “donat la cara” per aquesta iniciativa de conscienciació ciutadana que es va posar en marxa el mes de juliol.

El lema de Barrejant’12 ha estat “Donem la cara per la cooperació i la solidaritat”. La majoria de les activitats de la trobada estaven relacionades amb aquesta crida de l’Ajuntament: el grup Zulú 9.30 ha creat la cançó “Jo dono la cara”; aquesta cançó és la banda sonora del lip-dub que s’ha enregistrat durant la trobada; 20 escoles han construït un mòbil amb elements inspirats en la campanya; s’ha presentat públicament un videoclip on apareixen els rostres de totes les persones participants i s’ha fet un mural amb aquestes mateixes cares, que també composaven el cartell de la trobada.

Continuem donant la cara: La campanya “Jo dono la cara per la cooperació” continua en marxa. D’aquí a final d’any visitarà escoles del municipi i col·lectius de gent gran. Tothom està encara a temps de donar suport al manifest o fer-se una foto per donar la cara i contribuir a mostrar la força de la cooperació i la solidaritat.

Les xifres de Barrejant’12: Enguany ha aplegat 3.665 persones que han assistit a les 26 activitats de la trobada (gairebé la meitat, organitzades per entitats ciutadanes). 35 associacions i 20 escoles han participat en aquesta 17ena edició.

 

Desplaça cap amunt