66ena Fira de la Puríssima de Sant Boi

Un any més, arriba a Sant Boi la 66ena edició de la Fira de la Puríssima, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2012. Com cada any, organitzem l’”Espai de la Solidaritat i la Diversitat”, situada al Parc de la Muntanyeta.

En aquest espai hi trobareu la fira d’entitats de l’àmbit de la cooperació i la solidaritat internacional així com de la diversitat, les quals munten un estant per mostrar i sensibilitzar sobre els projectes que realitzen, així com recaptar diners. També hi podeu trobar diferents activitats per a tota la família com: l’espectacle de música i contes “Qui vulgui jugar que vingui a escoltar”, tallers per a infants “Cara a cara” i “Una ombra, una cara”, un concert de steel drum a càrrec de Tito Busquets i l’acte de cloenda de la campanya “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”.

Us hi esperem!

Desplaça cap amunt