Vídeo “Un any de Cooperació Santbioana”

Tenim el gust de presentar-vos el vídeo “Un any de Cooperació Santbioana”, que es va presentar durant el “Sopar de la cooperació” que va tenir lloc el 5 d’octubre, durant el “Barrejant 2012: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de llobregat”, enguany sota el lema “Donem la cara per la cooperació i la solidaritat”.

Aquest audiovisual és un recull dels aspectes més significatius del que ha estat la cooperació a Sant Boi, des del Barrejant 2011 fins al Barrejant d’enguany. Mitjançant fotografies, vídeos i testimonis el vídeo ens mostra les activitats i projectes més detacats de la sensibilització i cooperació santboiana.

Vídeo un any de cooperació santboiana

L’alcalde Jaume Bosch, la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau Alba Martínez i diferents persones representants d’entitats expliquen la seva visió de la cooperació realitzada al municipi, així com les activitats i projectes més destacats que han tingut lloc.

Aquest vídeo vol donar suport a la campanya de sensibilització ciutadana “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat” que te com a finalitat la defensa de la cooperació i la solidaritat com un valor ètic i social imprescindible per fer realitat un món més just on tothom i arreu es pugui gaudir dels drets humans.

Per donar suport a la campanya cal adherir-se al manifest a: www.jodonolacara.cat

Desplaça cap amunt