Inaugurem el cicle RESISTÈNCIES, commemorant els 10 anys de la invasió d’Iraq

Resistències

Aquest mes inaugurem el cicle RESISTÈNCIES, que te com a objectiu  reflexionar sobre les estratègies d’afrontament que desenvolupa la població civil en contextos bèl·lics.

Enguany es commemoren els deu anys de la invasió d’Iraq, motiu pel qual el dijous 14 de març hem organitzat un acte de reflexió sobre la situació actual al país i el procés de mobilització ciutadana en contra de la guerra.

Pilar Massana i Jaume Botey, reconeguts activistes de la Plataforma Aturem la Guerra, i Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional de la Pau, ens acompanyaran en un col·loqui que tindrà lloc als Cinemes Can Castellet (14 de març, 19,30h, c/ Jaume I, 32, Sant Boi) , i en el marc del qual es projectarà el reportatge “Lliçons de la guerra d’Iraq”.

Per finalitzar l’acte, s’oferirà un passi gratuït del documental realitzat per Michael Moore  “Fahrenheit 9/11”, que analitza els atemptats del 11 de setembre i la construcció i mentides en el discurs bel·licista encapçalat per George Bush.

També us volem recordar que, des del passat dijous 7 de març,  podeu  visitar l’exposició de fotografies de Sergi Reboredo “Iraquians 2003: vida diària en un país ocupat”, que estarà fins el dia 31 de març al Museu (c/ del Pont, 7, Sant Boi).

Us animem a participar-hi, per dir una vegada més  “No a la guerra”.

Resistencies_març

Desplaça cap amunt