XI Convocatòria de subvencions de la Fundació Ordesa 2013

La Fundació Ordesa convoca un nou concurs per atorgar ajuts que suposin una millora directa i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició de la població infantil sense recursos i / o afectada pel subdesenvolupament socioeconòmic.
Tot això per seguir alimentant somriures i l’esperança d’una infància digna.

La convocatòria es presenta sota dues modalitats:
– Ajuts econòmics per a projectes
– Ajudes en subministrament d’aliments infantils (Només per a Espanya)

Les ajudes en subministrament d’aliments infantils es concediran exclusivament a entitats sense ànim de lucre i que distribueixin el producte directament o indirectament a famílies sense recursos i residents a Espanya. Per poder participar a la convocatòria, és imprescindible preinscriure’s (entre l’1 d’abril i el 30 d’abril).

Trobareu tota la informació en la pàgina web de la Fundació: www.fundacioordesa.org

Desplaça cap amunt