2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El proper 7 de juny de 2013 es celebrarà la 2a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a l’hotel Hesperia Tower ubicat a Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’un acte lúdic, festiu i principalment solidari que té com a gran objectiu ajudar els més necessitats mitjançant la recaptació de fons econòmics.

Les aportacions que es recullin durant aquesta 2a Nit Solidària, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinaran a un nou projecte sanitari que es desenvoluparà a Sucre, Bolívia.
Durant l’any 2012, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va portar a terme l’agermanament amb l’Hospital Cristo de las Américas per establir vincles de col·laboració entre les dues institucions que fomentessin la formació continuada dels professionals, la implantació de tècniques en realització i/o elaboració de protocols i metodologia de treball i per avançar en la implantació de les noves tecnologies.

La 2a Nit Solidària està dirigida, principalment, als professionals, voluntaris, col·laboradors, proveïdors i persones relaciones amb el Parc Sanitari però està oberta a totes aquelles persones que desitgin contribuir en aquesta causa solidària.

El preu del ticket és de 70 euros. Per comprar-lo, us podeu dirigir a la Sra. Mónica Valencia (93) 640 63 50 (extensió 12437).
Nit Solidaria

Desplaça cap amunt