Inscriu-te al Sopar Solidari

Les inscripcions al sopar solidari ja estan obertes i es poden realitzar fins el 27 de setembre a traSopar_versio_def_cara2vés d’aquest link: formulari

El Sopar tindrà lloc el dia 4 d’octubre a Can Massallera, al preu de 8€/persona.

El Sopar Solidari està pensat com un espai de trobada de les entitats i persones vinculades a la cooperació i la solidaritat del nostre municipi. El sopar, que seguirà a la conferència inaugural del Barrejant, comptarà amb un menú elaborat especialment per aquesta data per l’Associació de dones Magribines El Farah. Després del sopar podrem de conèixer el treball desenvolupat durant aquest any per l’Ajuntament i les entitats de Cooperació, així com els protagonistes del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans: 6 reconeguts defensors i defensores dels drets humans que podrem escoltar i conèixer en diverses conferències que tindran lloc durant tot el cap de setmana al casal de barri L’Olivera. Ens acompanyaran Idagja Lachgare (Sàhara Occidental); James Torh (Libèria); Doris Rivera Ríos (Colòmbia); Marco Arana (Perú); Alma Masic (Bòsnia Herzegovina) i Estela Barnes de Carlotto(Argentina).

En acabar el sopar podrem gaudir de la música del grup de GOSPEL G & F. Directors i directores de diferents corals Gospel de Catalunya amb la participació musical de músics de l’Associació Cultura F i 15 cantaires ens oferiran una mostra de clàssics del Gospel. La proposta, expressament dissenyada per aquesta nit, ens permetrà gaudir d’una música a mig camí entre la cultura anglosaxona i la cultura africana, on queda reflectida l’esperança i la denúncia social.

Prèvia inscripció, la participació al sopar està oberta a tota la ciutadania, i té un cost de 8€. Si només vols assistir al concert, les entrades es vendran el mateix dia, a partir de les 22h a un preu de 5€.

Twiter: @CooperacioSB @AjSantBoi

Facebook: CoperaciosantBoi

Dia: Divendres 4 d’octubre del 2012

Lloc: Equipament Can Massallera

Preu: 8 €  (només concert 5 € )

Hora: 21h

Desplaça cap amunt