Projecció del documental “La Plataforma” pel Dia Internacional de la Pau 2013

stopdesnonaments

El proper divendres 20 de setembre, Celebrarem el Dia Internacional de la  Pau, amb el lema FONAMENTALS: DRETS HUMANS I ACTIVISME.

Després d’una taula rodona amb Ada Colau i Jorge Bardury, tindrà lloc la projecció del documental LA PLATAFORMA.

Sinopsi: Més de 500 mil famílies viuen amenaçades amb perdre la casa. Organitzacions que analitzen el funcionament de la banca calculen que en els propers anys se superarà el milió d’execucions. Des del principi de la crisi s’han executat més de 350 mil. Cadascuna afecta no només als propietaris dels immobles que no poden pagar, sinó també als avaladors, habitualment l’entorn familiar. # LaPlataforma, el documental tracta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la seva lluita en defensa del Dret Constitucional a un Habitatge Digne per a tots i cadascú i pretén ser una eina que afavoreixi el debat, aclareixi els drets que assisteixen a la ciutadania i desfaci els equívocs que la informació interessada ha impregnat en la societat. http://sicom.cat/desahucios

Aquesta projecció serà el divendres 20 de setembre, a les 20:30h, a Can Massallera. Posteriorment al documental se seguirà amb un col·loqui amb Josep Cabanyol de SICOM, co-realitzado amb Namuss Films del documental

Desplaça cap amunt