117. Campanya de sensibilització “Som aigua” amb ESF (18/11/13)

Campanya de sensibilització sobre la importància de l'aigua i el sanejamentParlem de la campanya “Som aigua” i del Dia Mundial del Sanejament amb el tècnic de l’Associació d’Enginyeria Sense Fronteres, Moisès Subirana.

La campanya “Som Aigua” neix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, i té per objectiu facilitar la reflexió i participació de tots i totes envers l’aigua i el sanejament i el seu paper central en el benestar de les persones. , a la vegada que volem posar en valor el paper de la cooperació municipal i els projectes de solidaritat impulsats per las administracions locals. Una política pública de cooperació internacional que avui es fa més necessària que mai.

 

A través de la pàgina web www.somaigua.cat es podrà seguir el conjunt d’activitats que es duran a terme i es podrà ampliar la informació sobre les diferents temàtiques sobre les quals girarà l’exposició: l’accés a l’aigua i al sanejament, la perspectiva de l’aigua com un dret humà o la cooperació municipal en aigua, entre altres.

Campanya “Som aigua” amb ESF

Desplaça cap amunt