Gran nit musical amb Las Migas i Guantánamo Free dins del Barrejant’14!

Un any més, la nova edició del Barrejant’14: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi,  porta00105155006660___P1_1000x1000 música divertida i de qualitat perl vespre del dissabte 4 d’octubre, a la Plaça Teresa Valls i Diví.

Aquest any podrem gaudir per la tarda del grup Guantanamo Free. Aquesta formació toca pop rock amb influència llatina i intenta donar una nova versió a la música llatina, tant en el seu so com, sobretot, en la posada en escena. No us el perdeu, somriure i ritme assegurat!

+ info: http://guantanamofree.com/

 

 

Per la nit, després dels focs artificials i la batucada, podrem gaudir del grup de renom Las Migas, que és una banda espanyola formada el 2004 a Barcelona,  per integrants i músics de diversos països europeus. Amb el flamenc com a base, el mestissatge com a doctrina i el segell femení, Las Migas creen un univers sonor tan divers com la procedència de cadascuna d’elles. Barcelona és l’origen d’aquest col·lectiu difícil de definir i d’exquisida sonoritat. Un estil propi emocionant i sensible, heterodox, modern, avantguardista i especialment mediterrani.

+ info: http://www.lasmigas.com

Slide07

 

 

 

 

 

 

Concerts gratuïts!

Desplaça cap amunt