Ja podeu visitar a Can Massallera l’exposició MÉS A PROP: CONEIXEMENTS, COMPROMÍS, COOPERACIÓ

Els Drets Humans es basen en el principi de respecte incondicional a les persones i a la dignitat humana. El gran repte és garantir que es respectin a tot arreu. Milions de persones pateixen encara actualment la vulneració dels seus drets de forma sistemàtica, tant a països empobrits com a casa nostra.
L’exposició “Més a prop”, ofereix dades i elements per a tenir més coneixement sobre les causes i els efectes de la vulneració dels drets humans, sobretot de quatre drets fonamentals com són: el dret a l’aigua, el dret a l’alimentació, el dret a la salut i el dret a l’educació; també per prendre consciència que qualsevol acció solidària individual o col·lectiva, per petita que sigui, representa un compromís en la defensa de la dignitat de les persones; i per a conèixer millor i valorar les actuacions que desenvolupa el sector de la cooperació catalana.

Del 3 de març fins el 7 d’abril podeu visitar l’exposició a Can Massallera (c/Mallorca 30 de Sant Boi).

Desplaça cap amunt