Programació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sant Boi

facebook-sense-logos

Us presentem la programació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de Sant Boi, que tindrà lloc el dissabte 30 de maig, de 10 a 14h, a la plaça del Mercat de la Muntanyeta.

El programa d’activitats serà el següent:

10 a 14 h Fira d’entitats i venda de productes de comerç just
Hi participen: Amizade – Junts amb Moçambic, Associació d’Amistat Sant Miguelito-Sant Boi, Associació Compassió i Vida, Casal d’Amistat Català-Cubà, Comissió Solidària de l’Ampa Benviure, Cooperacció, Creu Roja, Ensenyament Solidari, Fundació Kassumay, Fundació Vicente Ferrer, Grup de Suport al Col·lectivo de Mujeres de Matagalpa i VOLS – Voluntariat Solidari.

10 a 10,45 h Percussió amb els Diables de Casablanca

10 a 13 h Espai de jocs: Vine a jugar amb el comerç just!
– Inflables per no desinflar-nos
– Taller de xapes
– Joc de les 7 diferències del comerç just
– Estira del fil i… crea!
– Taller de maquillatge

12,30 h Espectacle amb titelles i música L’Estel estira del fil, de la Companyia Estel i els Anandesons. petita0049Sinopsi: L’Estel, una nena de cinc anys molt especial, farà un viatge a través del temps i l’espai per conèixer l’origen de la roba que ens comprem. D’on ve? Qui la fa? De la mà dels seus amics, els anandasons, l’Estel viatjarà a països de l’Àfrica, l’Àsia i Amèrica i… estirarà del fil! Un viatge musical amb titelles, cançons i valors!

13,45 h Lectura del manifest

14 h Fi de Festa

La Festa se celebrarà a 33 municipis catalans amb el lema “Estira del fil”, amb l’objectiu de denunciar les injustícies de la indústria tèxtil.

Desplaça cap amunt