Taula Rodona “Dones i drets humans: una lluita sense fronteres” al Barrejant’15

El dissabte 3 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc la taula Rodona “Dones i drets humans: una lluita sense fronteres”, en el marc del Barrejant’15.

Hi participarà la Yolanda Oquelí, activista mediambiental guatemalenca, membre del moviment de resistència pacífica La Puya que lluita contra les empreses multinacionals extractives del projecte miner “El Tambor”; Maryam al Khawaja, jove activista de drets humans de Bahrain, presidenta del “Bahrain Center for Human Right” i Ruth Mumbi, activista kenyana dels drets humans i defensora dels drets de les dones dels barris marginals de Nairobi i fundadora de “Bunge la wamama mashinani” (Parlament de les dones).

Tindrà lloc a la Sala d’Actes de L’Olivera. Plaça Montserrat Roig, 1. Entrada gratuïta.

Desplaça cap amunt