Vine al Mercat d’Intercanvi del Barrejant, per intercanviar allò que ja no utilitzis!

El diumenge 4 d’octubre, d’11 a 13 hores, vine al Mercat d’Intercanvi que organitza el Barrejant’15, amb l’objectiu de fomentar la reflexió sobre el consum responsable i aportar una proposta alternativa de comerç.

Per participar omple la sol•licitud que trobaràs a la web municipal www.santboi.cat.

Els mercats d’intercanvi són un espai cívic on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar béns, productes de consum o fins i tot d’elaboració pròpia, sense requerir diners per fer efectiu l’intercanvi.

És atractiu participar-hi pel simple plaer d’intercanviar, d’allargar la vida als objectes, de relacionar-nos entre persones. Es tracta que les persones portin objectes que ja no facin servir, nous o vells, però en bon estat (roba, mobles, joguines, llibres, discos o cd’s, electrodomèstics, menjar en conserva o cuinat, plantes…) i ho canviï per un altre objecte que necessiti o li agradi. No s’ha de posar un valor als objectes a intercanviar. No es poden vendre articles.

Totes les persones que s’inscriguin tindran dret a una taula per poder exposar els seus objectes d’intercanvi. Activitat per a tots els públics!

Lloc: Plaça Teresa Valls i Diví

Desplaça cap amunt