TAULA RODONA: Persones refugiades d’ahir i d’avui les guerres civils d’Espanya, Ruanda i Síria

fb Barrejant15

En el marc de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre), tindrà lloc la conferència “Persones refugiades d’ahir i d’avui: les guerres civils d’Espanya, Ruanda i Síria“, el dilluns 14 de desembre, a les 19h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Boi.

Davant l’actual situació de crisi de les persones refugiades que està tenint lloc, l’objectiu de la conferència és realitzar una panoràmica històrica i actual del que significa viure en condició de persona refugiada, amb testimonis de persones refugiades de Sant Boi i Síria.
Ponents

Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya,

Carles Serret, director de l’Arxiu Històric Municipal de Sant Boi de Llobregat

Moderador: Carles Dalmau, Síndic Municipal de Greuges de Sant Boi de Llobregat.

Testimonis

Maria Plà Altimira: santboiana nascuda a França, filla de pares republicans exiliats.

Passión Mora, refugiada de Síria.

 

Entrada gratuïta.

Desplaça cap amunt