Sant Jordi Solidari 2017

Ahir diumenge 23 d’abril vam celebrar a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi una nova edició del Sant Jordi Solidari. Durant tota la jornada les diferents entitats de la fira van vendre roses solidàries de proximitat (cultivades al Maresme) i diferents productes d’artesania per tal de recollir fons per als seus projectes de cooperació.

Com a novetat, aquest any a la carpa d’entitats s’hi ha afegit l’espai pels drets de les persones refugiades, amb la presència de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i del Col·lectiu VIO –Voluntaris Independents Organitzats. Aquest últim va organitzar l’activitat “Et voldria dir…”, emmarcada dins el projecte Letters Project, que oferia un espai per a escriure cartes a algunes de les persones que es troben als camps de refugiats de Grècia.

Durant el matí es va fer el taller infantil de papiroflèxia “Actuem per construir un món millor: el camí de les granotes, a càrrec de l’Associacio Imago, que convidava a la reflexió al voltant de la solidaritat, la diversitat i el respecte pel mediambient. Durant la tarda diferents infants i joves també van passar pels tallers de manualitats solidàries que oferíem a la carpa de cooperació.

 

Desplaça cap amunt