Presentació del llibre “No somos refugiados”

El proper 25 octubre la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà la presentació del llibre No somos Refugiados, d’Agustín Morales. La presentació anirà a càrrec del mateix autor, i l’acompanyaran el periodista Joan Pau Inarejos i la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.

El llibre posa de manifest que ens trobem en el moment de la història amb més persones desplaçades a causa de la guerra, destacant que no es tracta d’una crisi europea, sinó mundial. A través de les seves pàgines, el lector segueix el camí que fan les persones desplaçades i desterrades per la violència, viatjant als orígens del conflicte de Síria i l’Afganistan.

La presentació serà a la Sala de Conferències de la Biblioteca, on també es podrà comprar el llibre en un stand que posarà la llibreria Les Hores.

Desplaça cap amunt