Sant Boi commemora el DENIP 2018

Un any més Sant Boi se suma a la celebració del DIA ESCOLAR DE LA NOVIOLÈNCIA I LA PAU, que es commemora cada 30 de gener, data en la qual va morir el polític i pensador pacifista Mahatma Gandhi.

Per aquest motiu, del 22 al 27 de gener la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà un seguit d’activitats, adreçades a infants de 3 a 12 anys i les seves famílies, per acostar la Cultura de Pau i la solidaritat a la ciutat.

Hi haurà tallers de manualitats cada tarda de 17 a 19h, al vestíbul de la Biblioteca. Divendres 26 (18h) hi haurà un contacontes sobre la pau, a la sala d’actes, on nens i nenes coneixeran diferents històries al voltant de la cultura de pau, l’amistat i la cooperació. Finalment, per tancar la setmana d’activitats, dissabte 27 al matí (12h), la sala d’actes de la biblioteca acollirà l’espectacle “Lestel en busca de l’element màgic”. Totes les activitats son gratuites.

Desplaça cap amunt