La 8a edició del Dia Mundial de la Narració Oral es centra en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les NN.UU

Enguany se celebra la 8a edició a Sant Boi del Dia Mundial de la Narració Oral, que el grup Fabula Storytelling de Suècia va institucionalitzar fa diversos anys, i actualment es celebra a més de 25 països del món.

A l’acte, que es farà el proper dimecres 27 de març a Can Massallera (18h), comptarem amb les narracions teatrelitzades de contes per part l’alumnat de 4t de primària de l’escola Pedagògium Cos, acompanyats de l’orquestra comunitària de l’Escola Municipal de Música Blai Net, i amb la col·laboració de la narradora professional Anna Garcia.

El tema de les narracions d’enguany seran alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible -ODS de les Nacions Unides, inclosos a l’Agenda 2030. Concretament es narraran 6 contes relacionats amb la igualtat de gènere, el dret al mediambient i el dret a la pau.

Des de Cooperació, Solidaritat i Pau i Igualtat s’han impulsat tallers previs per a l’alumnat de l’Escola Pedagògium Cos, per sensibilitzar-lo sobre aquestes temàtiques i preparar l’activitat.

Desplaça cap amunt