L’activista salvadorenca Keren N. Mendoza visita Sant Boi per compartir la seva tasca com a defensora de l’equitat i la inclusió social

El proper dijous 4 d’abril Sant Boi rebrà la visita de Keren N. Mendoza, una jove d’El Salvador, filla d’excombatents, nascuda en un dels territoris més estigmatitzats i violents del país.

El proper dia 4 està prevista una recepció institucional de l’activista amb l’Alcaldessa de Sant Boi, la Regidora d’Igualtat de gènere i la Tinenta d’Alcaldia d’Educació, Convivència i Solidaritat. A continuació, Mendoza participarà en un debat informal a Cal Ninyo amb un grup d’alumnes d’alguns dels centres educatius participants a la Mostra de Cinema i Convivència, projecte que enguany hem dedicat a la dona com a constructora de pau.

Mendoza és diplomada en Gestió Cultural i Comunicació i el passat any 2018 va cursar el Postgrau Internacional en Polítiques Culturals amb Base Comunitària. Durants els darrers 5 anys ha format part de la gestió col·lectiva de La Casa Tomada: Cultura entre tod@s para construir nuevos mundos, i actualment és coordinadora de projectes a la consultoria Insert, on treballa temes com la innovació i  l’emprenedoria social i tecnològica.

L’activista es troba aquesta setmana a Barcelona en motiu de la seva participació al projecte Amèrica +30, un programa de Casa Amèrica Catalunya, amb la participació de l’AMB, que pretén donar visibilitat a joves llatinoamericans que ja presten una contribució ferma en la projecció de principis fonamentals:

http://americat.barcelona/es/-casa-america-catalunya–con-el-apoyo-del-area-metropolitana-de-barcelona-amb–desarrollara-en-2019-el-programa-america-+30- http://ccesv.org/la-casa-tomada

Desplaça cap amunt