SBAct! Un any en un clip

El vídeo “Un any en un clip” mostra algunes de les persones activistes que hem conegut i amb les quals hem treballat per la promoció de la defensa dels drets humans al llarg d’aquest any 2019 des de la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi.

Volem agrair la col·laboració a tots els defensors i defensores dels drets humans que ens han acompanyat: Margarita Pineda (Hondures), Miguel Pajares (Estat espanyol), Hanahuy Paredes (Mèxic), Isidoro Teruel (Estat espanyol), Tun Khin (Birmània), Manal Tamimi (Palestina), Keren Nahiely Mendoza (El Salvador), Ramón Esono (Guinea Equatorial), Ahmed Ali (Egipte), Marisa Franco (Estats Units), Ana Ara (Nicaragua) i  Fabián Torres (Colòmbia).

També fem extensiu l’agraïment a totes les persones i entitats que han fet possible la realització d’aquest vídeo, especialment els tècnics, tècniques i personal municipal que ens han donat un cop de mà amb el muntatge.

El vídeo ha estat elaborat per Andrés Pino, de Conjunto Vacío Estudio Creativo.

Barrejant 2019

Per la Solidaritat!

Desplaça cap amunt