“Fuego en el mar (2016)”

En el marc del programa d'activitats per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades, del 18 al 21 de juny es podrà veure en línia la pel·lícula "Fuego en el Mar (Fuocoammare, 2016), de Gianfranco Rosi.

Amb la col·laboració de Caramel Films i de l’Associació Cinebaix, es podrà veure la pel·lícula a través d’un enllaç que compartirem a les xarxes socials de cooperació (Facebook: CooperacioSantBoi / Twitter: CooperacioSB).

El Film, centrar en la vida a l’Illa de Lampedusa, ens recorda com de necessari és continuar treballant per la defensa del dret d’asil i per la garantia dels drets humans de totes les persones que migren per aconseguir una vida més digna.

Sinopsi: l‘illa de Lampedusa és el punt més meridional d’Itàlia, que des de l’any 1990 s’ha convertit en un lloc massiu d’arribada de persones immigrants sense papers procedents de terres africanes. En poc més de 20 anys, més de 20.000 persones s’han ofegat durant la travessia per arribar al què per a moltes persones suposa la via d’entrada a Europa, i que els hauria de permetre escapar de la guerra i de la fam. En Samuel viu a l’illa , té 12 anys, va a l’escola i li agrada tirar amb la fona i anar de caça. Li agraden els jocs de terra, tot i que al seu voltant tot parla del mar i dles homes, dones i infants que intenten creuar-lo per arribar fins allà.

Al següent enllaç podeu veure la pel·lícula (fins el 21 de juny). Un cop activat, tindreu 72h per fer-ne el visionat:

http://cinebaixsala7.com:85/santboi/

Desplaça cap amunt