L’exposició DONES EN LLUITA, d’Amnistia Internacional Catalunya, arriba a Sant Boi

L''exposició es podrà visitar al Mercat de la Muntanyeta fins el 30 de setembre

De la mà d’Amnistia Internacional Catalunya arriba a la ciutat l’exposició itinerant DONES EN LLUITA, que ens proposa una manera diferent d’acostar-nos a una realitat sovint invisibilitzada. A través de diferents plafons expositius coneixem  les històries de dones de diferents llocs del planeta que en el seu dia a dia lluiten contra desigualtat econòmica, contra la violència sexual cap a dones i nenes, contra l’expoliació dels recursos naturals… En definitiva, històries de dones que defensen la igualtat i els drets humans per aconseguir un món més just.

 

L’exposició es pot visitar al vestíbul del Mercat de la Muntanyeta, acostant-se així a l’espai públic, on ciutadants i ciutadanes poden passejar-s’hi per fer-hi un cop d’ull.

La proposta expositiva és fruit de la col·laboració entre Amnistia Internacional Catalunya, Sant Boi Comerç i Turisme i la Unitat de Cooperació, Solidaritat, Pau, Mediació i Pràctiques Restauratives. 

#Sensibilització
#IgualtatSantBoi

#ReactivemSantBoi  

Desplaça cap amunt