Solidàriasorgeix amb l’objectiu de dinamitzar i donar suport a les entitats locals que impulsen accions en matèria de cooperació, així com difondre coneixements i valors solidaris que ens convidaran a reflexionar i que són el motor per a una transformació social.

Aquesta publicació sorgeix del Pla Municipal d’Educació i Formació per a la Solidaritat, que estableix les bases per passar de la sensibilització al compromís amb la solidaritat.

L’objectiu de Solidària és mostrar un conjunt d’accions de difusió i comunicació en temes de cooperació, solidaritat i pau, d’apropar les veus que provenen del Sud, presentar continguts per convidar a la reflexió, etc., així com fomentar la difusió de les entitats santboianes i dels seus projectes i activitats.

La nostra voluntat és, doncs, realitzar una petita aportació a les reflexions que tots i totes vosaltres us feu alguna vegada sobre quina societat estem construint, en quins valors estem educant i quins horitzons dibuixem per al futur. Volem mostrar aquesta voluntat social i política de no oblidar-ho, i de treballar per construir un món menys desigual i més just. https://issuu.com/barrejant/docs/solidaria_31_baixa https://issuu.com/barrejant/docs/solidaria_30_baixa https://issuu.com/barrejant/docs/solidaria29

 

 

Solidaria-número 3 (pdf)

Solidària-número 2 (pdf)
Solidària-número 1 (pdf)

Desplaça cap amunt