La comunitat educativa demana un ALT AL FOC i la FI DE COMERÇ D'ARMES

Associacions de famílies AFFAC, Sindicat d’estudiants i el SEPC, i els sindicats d’educació USTEC·STEs, CCOO, CGT, INTERSINDICAL i COS, s’adhereixen al posicionament unitari de la comunitat educativa demanant ATURAR EL GENOCIDI CONTRA EL POBLE PALESTÍ. 

“No callem: eduquem en el pensament crític i en la cultura de pau”

Han convocat:

El dimecres 15 de novembre: la presentacíó del manifest unitari.

El dijous 16 de novembre: la vaga d’estudiants. 

El divendres 17 de novembre: concentracions i la lectura del manifest a la sortida dels centres educatius.

 

A més, la Comunitat Palestina de Catalunya formada per l’associació de les palestines i palestins residents a Catalunya, que defensen els Drets Humans i el dret a l’autodeterminació dels pobles, s’han organitzat per recollir i difondre recursos i materials didàctics per  per promoure la solidaritat amb Palestina i la cultura de la pau entre l’alumnat, famílies i professorat per a diferents nivells educatius. Accions didàctiques i de reivindicació a favor de la Cultura de Pau per demanar l’Alt al Foc en la Franja de Gaza i la Fi del Comerç d’Armes per part de l’Estat Espanyol i la resta de la Unió Europea amb l’Estat d’Israel. 

La Coordinadora també proposa recursos teòrics, pedagògics i de sensibilització realitzats per diferents associacions i entitats nacionals i internacionals que ens poden ajudar a entendre el conflicte. 

 

Desplaça cap amunt