SOPAR DE LA COOPERACIÓ I LA SOLIDARITAT SANTBOIANA

Després de dos anys, torna l’espai de retrobament de la cooperació santboiana per excel· lència, amb el sopar de  la solidaritat. Aquesta edició, Can Massallera esdevé de nou l’escenari de l’acte, que tindrà lloc el divendres 7 d’octubre a les 21h.

El menú serà a càrrec d’Abarka Catering, amb un dels seus menús de gastronomia senegalesa, i tota la recaptació del sopar serà destinada al projecte del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament 3711:Resposta d’emergència als efectes del terratrèmol a l’Afganistan.

“Abarka és una cooperativa sense ànim de lucre d’iniciativa social, que neix de la necessitat d’auto organitzar-se com a persones migrants i racialitzades. L’objectiu és donar solució als problemes que ens trobem, derivats del racisme, tant en l’àmbit labora com social.

Creiem en el poder de la gastronomia, com a eina, tant per generar oportunitats laborals de persones de la comunitat, com per a apoderar a aquestes mateixes persones, posant en valor la riquesa de les cultures africanes.”

MENÚ TERANGA

Teranga en l’idioma wolof, és sinònim d’hospitalitat. És un estil de vida que posiciona els valors humans abans que els valors materials.
Prioritzant d’aquesta manera el benestar de les persones.

Entrant:
Akara

Plat principal (escollir 1):
Mafe vegà (estofat de crema de cacauets i verdures amb arròs)
Yassa de pollastre (pollastre amb salsa de ceba confitada i mostassa)

Postre (escollir 1)
Brownie
Macedònia de fruita

PREU: 10 €

*El sopar es pagarà en efectiu el mateix dia de l’esdeveniment, a l’entrada del recinte
Per participar al sopar, cal fer la reserva de tiquets omplint el següent formulari abans del 3 d’octubre de 2022.

El termini per omplir el formulari de reserves ha finalitzat.
Moltes gràcies.

Desplaça cap amunt