Creació d’una comissió de treball del Consell de Cooperació del Barrejant’11

Amb l’objectiu d’elaborar un conjunt de propostes i recomanacions pel que fa al programa d’activitats, l’organització i la difusió del Barrejant, a la reunió del Consell de Cooperació del dia 26 d’octubre s’ha proposat la creació d’una comissió de treball d’unes 5/6 persones, representants d’entitats i del propi ajuntament. L’objectiu d’aquestes propostes i recomanacions ha de ser aconseguir un impacte més gran del Barrejant, amb una major assistència a les activitats, en particular les de reflexió, debat i activisme, i amb una major presència als mitjans de comunicació, tant als tradicionals (premsa, ràdio i TV) com a internet (webs, xarxes socials, ..). Aquest conjunt de propostes s’hauria de presentar al Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat a finals del mes de març de 2011.

El treball a realitzar per la Comissió hauria de contemplar les accions següents:

  • Recollida de dades del que ha estat el programa, l’organització i la difusió del Barrejant en les darreres 4 edicions.
  • Recollida de dades del funcionament d’activitats similars en altres poblacions: Badalona, Manresa, Cornellà, Santa Coloma de Gramenet, Castelldefels, Vilafranca, Sant Quirze del Vallés, …
  • Definició de propostes i recomanacions pel Barrejant’11 pel que fa a:

*Activitats: continguts, dates i horaris, …

*Organització: implicació de les entitats, …

*Difusió: mecanismes de propaganda “clàssics” i nous sistemes de comunicació, …

Les entitats i persones interessades en participar en aquesta Comissió poden adreçar-se a la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau (mperez@santboi.cat; tel. 936351200, ext. 437)

Desplaça cap amunt