II Mostra de Documentals Solidaris “Tots x Tots”

Ens plau convidar-vos a la projecció del documental produït per Desos Opció Solidària “Camins de Fang”, en el marc de la II Mostra de Documentals Solidaris Tots x Tots que organitza COM Radio els propers dies 10, 11 i 12 de desembre.

La mostra recull diversos documentals produïts per ONGs catalanes que treballen arreu del món, amb l’objectiu de difondre aquestes realitats llunyanes i els projectes que s’hi duen a terme.

“Camins de Fang” ens mostra la vida quotidiana de les comunitats de San Miguelito (Rio San Juan) i Kukra River (Bluefields), a Nicaragua, i els projectes de desenvolupament sostenible que DESOS Opció Solidària hi desenvolupa. Veiem la relació i mútua influència que hi ha entre els valors, hàbits i comportaments de les diferents societats.

La projecció es farà el dia 12 de desembre a les 16h, a la Sala 1 del CCCB. Per més informació consulteu el següent enllaç:

Diumenge 12 de desembre

Us hi esperem!

II Mostra de Documentals Solidaris

Desplaça cap amunt