Seminari internacional La perspectiva de gènere i la Cooperació descentralitzada

En el marc de la xarxa “Derecho a una ciudad segura y equitativa para las mujeres” l’Ajuntament de Sant Boi amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitzarà el dia 15 de desembre un seminari per aprofundir en les possibilitats que suposa incorporar la perspectiva de gènere en la cooperació descentralitzada, a nivell d’impacte i sostenibilitat de les actuacions i polítiques de cooperació al desenvolupament. El seminari comptarà amb la presència i l’experiència de diversos municipis llatinoamericans que en el marc de la xarxa estan desenvolupant pràctiques novedoses per la incorporació transversal de la perspectiva de gènere en el conjunt de polítiques públiques.

El seminari tindrà lloc el dimecres 15 de desembre, de 9h a 18h (amb dinar inclòs). Les inscripcions són gratuïtes i s’han d’efectuar a través de la pàgina web de l’Ajuntament: www.santboi.cat

Consulteu el programa: SEMINARI PERSPECTIVA GENERE_

imatge Viure

Desplaça cap amunt