Refugiats. Vides en trànsit

Del 11 de genera al 9 de febrer, a Can Massallera es podra visitar l’exposició Refugiats. Vides en trànsit. 37 milions de persones al món es veuen obligades a fugir dels seus llocs d’origen, víctimes de les guerres i de la violència per traslldar-se a camps de refugits on esperen que la situació social i política dels seus països s’estabilitzi. . Les fotografies de Sergi Càmera i el documental de Marc Beneira mostren tota aquesta realitat, sovint oblidada

S’ofereixen visites guiades amb cita prèvia (Tel. 93 635 12 00 ext. 144). També posarà a disposició de les escoles que la visitin material didàntic divers. Refugiats. Vides en trànsit ha estat organitzada en col·laboració del Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social La Caixa.

 

Desplaça cap amunt