DOCUMENTAL SOBRE CONSUM RESPONSABLE, A SANT BOI

 El dijous 7 d’abril la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi, us convida a assistir a la projecció del l’interessant documental:

 

 “Comprar, llençar, comprar: la historia secreta de l’obsolescència programada 

 

 Al finalitzar, tindrà lloc un col·loqui en el que comptarem amb la presència de la directora del documental Cosima Dannoritzer.

 – A les 17.30 h: passi del documental
– A les 18.30 h: debat

Antigament els productes es feien per durar. Però després de la crisi econòmica del 1929, les persones empresaries es van adonar que perdien ingressos. Així que van decidir fabricar els productes amb “data de caducitat”: al cap d’un temps començarien a fallar perquè la població hagués de comprar-ne de nous.

Dins del mes temàtic sobre consum responsable, del 28 de març al 12 d’abril, també podreu visitar l’exposició Per un consum responsable a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. A l’exposició hi trobareu llibres i altres materials per fomentar i conscienciar sobre el consum responsable.

També podreu consultar la guia de recursos que estem elaborant amb la que sabreu què heu de fer per allargar la vida dels vostres objectes i així evitar al màxim la compra de productes nous.  

 

Desplaça cap amunt