MERCAT D’INTERCANVI EL 4 DE JUNY DINS LA FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA A SANT BOI 2011

Quan i on?  Dia: dissabte 4 de juny del 2011  

Lloc: plaça del Mercat de la Muntanyeta  

Horari del mercat d’intercanvi: d’11h a 13h  

Què és? És una activitat de la Festa del Comerç Just, on podràs intercanviar objectes que ja no et són necessaris però que, abans de llençar-los, els pots oferir per si poden ser útils a altres persones.  

Què has de fer per participar-hi? Porta objectes que no facis servir, nous o vells, però en bon estat (objectes de decoració, discos o CD, menjar en conserva o cuinat, plantes, roba, jocs…) i canvia’ls (te’ls treus de sobre) per un altre objecte que sí que necessites o que t’agrada. Totes les persones que s’inscriguin podran esmorzar fent un tast amb productes de comerç just, de 10:30 a 11h, i tindran dret a una taula per poder exposar els seus objectes d’intercanvi. Les que no s’inscriguin prèviament, poden portar les seves coses igualment en bosses i, segons el que vegin, iniciar el procés de “negociació” i posar-se d’acord amb l’altra persona.  

Es tracta d’una activitat per a tots els públics!  

Per inscriure’s o sol·licitar més informació:  

Envia’ns un e-mail a: mmasanes@santboi.cat o truca’ns al: 93.635.12.00 (ext 144).  

Cartell difusió mercat intercanvi 2011 

 FCJ_ lona suport_ programa activitats 

Desplaça cap amunt