CURS DE FORMACIÓ ON-LINE DEL FCCD I LA UOC PER MILLORAR LA COOPERACIÓ MUNICIPAL

Per passar d’una cooperació solidària a una cooperació més professional, transformadora i amb capacitat d’impacte, entenem que s’ha de començar per una transformació de la visió que es té des de les agents cooperants locals (tant del nord com del sud), tenint en compte les característiques diferencials del municipi. 

Per tal d’acompanyar el canvi, volem donar suport a les persones tècniques dels nostre àmbit local. Apostem, doncs, per la formació com a eix estratègic per a la millora de les capacitats tècniques de totes les agents de la cooperació local. 

Objectiu general del curs: Al finalitzar el curs els i les alumnes han de ser capaçes d’elaborar propostes acurades i integradores de cooperació descentralitzada municipal que millorin las seva pròpia pràctica de cooperació i que ajudin a identificar directrius estratègiques de la política de cooperació municipal. 

 Programa_curs_formació_online_fccd_UOC 

   

Desplaça cap amunt