AVANÇ DE LA PROGRAMACIÓ DEL BARREJANT 2011

El passat dimarts 26 de juliol, va tenir lloc a Can Jordana la reunió del proper Barrejant 2011: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi. Hi van assistir un total de 26 persones de les diferents entitats que participaran al Barrejant, així com la Regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau i l’equip tècnic del Barrejant.

Es van tractar diversos temes, entre els quals es va decidir continuar ubicant l’esdeveniment solidari a l’Olivera i la Plaça Teresa Valls i Diví per valorar, un cop acabada l’edició, la possibilitat de canviar-ho de lloc.

L’eix temàtic d’enguany és l’Obertura de la Ciutadania al Món, entesa com a crida a l’activisme i el compromís: per això el lema és “El món pot canviar però no ho farà sol”. D’entre les diverses activitats que s’oferiran volem destacar la trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana que es farà el divendres a la tarda a Can Massallera i que constarà d’una tertúlia amb el títol “Perquè cal canviar el món”, dinamitzada per l’Arcadi Oliveres; seguidament es farà un sopar organitzat pel projecte Mescladís de la Fundació Multicultural i es finalitzarà l’acte amb “Toda una Vida” on hi haurà la participació del santboià i membre d’ESF Miquel Carrillo. Els diners recaptats pel sopar aniran al projecte del FCCD d’ajut d’emergència al Corn d’Àfrica.

Per a més informació sobre les activitats, cliqueu al següent avanç de la programació:

Programa Provisional Barrejant’11

Desplaça cap amunt